• logo

Semistereo - Trans Earth Injection (2017)

Semistereo - Trans Earth Injection (2017)

BAND/ARTIST: Semistereo

Tracklist:

01. A New Tomorrow
02. The Search
03. Loneliness at the Door
04. 35 Dollar Special
05. The Storm Behind Your Eyes
06. Your Drama
07. Sin

Trans Earth Injection bevat 7 epische songs en komt op 9 februari uit via FREIA Music. De opnames zijn gemaakt door o.a. Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq/ Roadburn festival). De mix en mastering is verzorgd door Jochem Jacobs (Textures, Face Tomorrow). Deze elementen, gecombineerd met uitstekende songs en een uitmuntende eigen productie hebben geresulteerd in een MODDERVET eindresultaat.

Semistereo serveert zijn uitgesponnen Alternatieve Rock met de nodige snufjes Postrock en Progrock. Trans Earth Injection is bij vlagen grillig en onvoorspelbaar. In de media wordt de band vergeleken met o.a. Oceansize, Karnivool, Deftones en A Perfect Circle.
De band combineert ijzersterke melodieën, sfeervolle soundscapes en bijtende volumineuze erupties tot een pakkend geheel, daarbij de songs laagje voor laagje opbouwend. Door de productie, mix en volwaardige songstructuren komen de gedreven vocalen van zanger Paul Glandorf beter tot hun recht dan ooit.

Semistereo is klaar voor de toekomst met een ijzersterke bezetting. De bandleden speelden in het verleden in bands als A Day’s Work, Heidevolk, Mondvolland, Tree Funk Concept en hebben een bak ervaring opgedaan op podia in binnen- en buitenland, o.a. als support van bands als Marillion, Red Hot Chili Peppers, Living Colour en Riverside.
Live grijpt Semistereo de luisteraar bij de strot, om pas na de allerlaatste noot weer los te laten.







As a ISRA.CLOUD's PREMIUM member you will have the following benefits:
  • Unlimited high speed downloads
  • Download directly without waiting time
  • Unlimited parallel downloads
  • Support for download accelerators
  • No advertising
  • Resume broken downloads